Drøbak Hudpleieklinikk » Exuviance

Exuviance

Med en profesjonell Exuviance-behandling får 
 du ikke bare en avansert behandling med 
 dokumentert effekt, men også en deilig og avslappende stund hvor du kan koble av!

Name

Exuviance er et selskap med et medisinsk fundament. Selskapet ligger i Princeton, USA, og har en ledende posisjon innen utvikling av ulike sammensetninger som inneholder AHA & PHA. Exuviance tilbyr et komplett system av vitenskapelig utviklede, svært effektive hudpleieprodukter med alfa- og polyhydroksysyrer kombinert med det siste innen teknologi og innovasjon. Hudpleiesystemet er spesielt utviklet for å dekke behovene til personer som ikke har så alvorlige problemer at de trenger behandling hos hudlege, men som likevel ønsker å utnytte fordelene ved et medisinsk utviklet hudpleiesystem. Produktene i Exuviances hudpleiesystem er laget for å stimulere hudens naturlige eksfolieringsprosess. Ved å fremskynde eksfolieringen og stimulere cellefornyelsen erstattes døde hudceller som tetter porene og gir huden et matt, tørt og flassende utseende, med nye celler som gir en klar og frisk utstråling. Resultatet blir en hud med et flottere, yngre og sunnere utseende. Les mer om historien bak Exuviance og forskningen her: http://www.exuviance.no/exuviance.aspx 

Din hudtype

Vi tilpasser Exuviance-behandlingen til din 
 hud og dine behov.

  • Akne

    Med Exuviances patenterte og vel-dokumenterte ingredienser får du et trygt og profesjonelt behandlings-program. Alfa-hydroksysyrer (AHA) løser effektivt opp "propper" som kan tette porene og forårsake akne og hudormer. I tillegg kontrolleres mengden over-skuddsfett. AHA gjør også forstørrede porer og acne arr mindre synlige.

  • Tørr hud

    En profesjonell Exuviance-behandling hjelper huden med å gjenvinne sin glød. Hudens fuktinnhold, fornyelsesprosess, spenst og elastisitet forbedres. Ved hjelp av profesjonelle behandlingsprodukter tilføres huden maksimalt med fukt. Exuviance ansiktsmasker som brukes i den profesjonelle klinikkbehandlingen, har et svært høyt innhold av PHA, som gir en meget god fuktighetsgivende effekt på huden.

  • Pigmentflekker

    Pigmentflekker er som regel ufarlige, men kan være kosmetisk sjenerende. Med Exuviance hudpleiebehandling i salong og god oppfølging hjemme kan flekkene reduseres. 

Takk for at du deler

Tweet about this on TwitterGoogle+Share on Facebook